İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Ev Dekorasyonunda Çiçek Kullanımı Nasıl Olmalı 1

Ev Dekorasyonunda Çiçek Kullanımı Nasıl Olmalı

İç mimari alanında ün yapmış firmamız ev dekorasyonunda çiçek kullanımı konusunda farklı modern tarz dekorasyon hizmeti sunmaktadır.

Gerek ev dekorasyonunda gerekse ofislerin dizaynında hem aksesuar olarak hem doğadan bir parça vasfında çiçek kullanımını oldukça başarı şekilde tasarımların içerisinde sunmaktadır. Evlerin iç mimarisinde kullanılan her bir ürünün ister evin mobilyaları ister de süs veya farklı hava katması adına konulan aksesuarlar iç mimarlığın başarısı ile oldukça tarz olabilmektedir.

Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı hakkında iş yerinden ofisine, cafe işletmesinden butik dükkanlara nasıl bir yöntem ile güzel sonuçlar alınabileceğine dair fikirlerimizi sizlerle paylaşarak iç mimarlık ofisi ile görüşmenizde talep edeceğiniz püf noktaların alt yapısını oluşturacağız. İyi bir ev dekorasyonu için olmazsa olmaz yapay veya canlı çiçek kullanımı oldukça özen isteyen bir alandır.

Ev Dekorasyonunda Çiçek Kullanımı Örnekleri Nelerdir?

Dekorasyon herhangi bir mekânda veya alanda kullanılan eşya veya malzemelerin konumlarının belirlenmesini ifade eden yerleştirme, planlı dizme veya estetik sıralama olarak kısaca açıklanabilir. Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı birçok iç mimarın evlerin içinde yaşayanlara daha hoş gelmesi adına kullandığı estetik araçlardan en önemlileri arasındadır.

Özellikle canlı çiçeklerin mevsimlerine uygun belirlenmiş sıralamalarla adeta ev de her mevsim bahar havası verecek çiçek türleri kullanılabilir. Canlı çiçeklerin yanı sıra gerçeğini aratmayan biblolarınızın evinize yakışmasında tamamlayıcı rol üstlenecek yapay çiçeklerin kullanımı da oldukça şık tasarımlar oluşmasını sağlayabilir.

İç mimarlık ofisimizin sizlerin arzu ettiği tür ve modeldeki canlı veya yapay çiçeklerin eviniz için en uygun noktasına eklenip harika bir dizayn örneği oluşturacağına emin olabilirsiniz. Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı projelendirilip mekâna uygulanırken evin duvar renkleri ile uyumana ve kolay temizlenebilir noktalara yerleştirilmesi faydalı olacaktır.

Ev Dekorasyonunda Çiçek Kullanımı Nasıl Olmalı 2

Özellikle canlı çiçeklerin büyüyüp çoğalan yaprakların zamanla dökülebileceğini diğer eşyalarınızın kuytu köşelerine dolmasına dikkat etmeniz gerekebilir. Özenli kullanımla hem size doğal esintiler sunan bir çiçeğiniz hem de çiçekleri ile içinizi açan bir bitkiniz olacaktır.

Ev Dekorasyonunda Kullanılan Çiçek Türleri Nelerdir?

Günümüz koşullarında birçoğumuz apartmanlarda yaşamakta ve evlerimizin yeşil alanlara açılan bir kapısı bulunmamaktadır. Bu doğal ve bitkilerle vakit geçirmek isteyen kişiler için bir eksiklik olarak düşünülebilir. Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı ile insanların evlerinde yetiştirebileceği canlı bitkiler hem bir meşgale hem evin iç mimarisine oldukça hoş bir hava katacaktır.

Ev Dekorasyonunda Çiçek Kullanımı Nasıl Olmalı 3

Evlerde yetiştirilmesi uygun olan barış çiçeği, flamingo çiçeği gibi bitkilerin yanı sıra afrika menekşesi ve gloksinya bitkisi ve kalanşo çiçekleri yeni nesil modern evlerin dekorasyonunda kullanılabilecek oldukça güzel görünen bitki ve çiçek türleridir.

Bu saydığımız farklı ama ilgi çekici canlı çiçeklerin yanı sıra yapay olarak hazırlanmış zevkiniz ve evinize uygun olarak seçeceğiniz çiçekler de ev dizaynınızda sizlere alternatif olacaktır. İlginizi çekebilir Yılın En Trend Amerikan Mutfak Tasarımları. Doğal ve canlı çiçek türlerinden her zevke göre tasarlanabilecek yapay çiçek modellerini evleriniziz dekorasyonuna kay verecek şekilde sizlere sunan qaraqalem iç mimarlık ofisi firmamız her isteğinizde size çözüm üretmeye hazırdır.

×