İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Evini Yenileyeceklere İç Mimari Dekorasyon Püf Noktaları 1

Evini Yenileyeceklere İç Mimari Dekorasyon Püf Noktaları

Yeni bir ev almaktansa evinizi ihtiyacınıza ve zevkinize göre yeniden değiştirmek daha az masraflıdır. İç mimari dekorasyon ile evinizi yeniden yaratabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun hale getirebilirsiniz!

Bir plan ve ayrıntılı bir çalışma için bir mimar veya iç mimar ile anlaşabilirsiniz. Bazı durumlarda her ikisi ile birlikte çalışmanız da gerekebilir. İç mimari dekorasyon üzerinde çalışarak malzeme ve renk konusunda yardım alabilirsiniz.

Evinizi değiştirmek için sabit bir fiyat olmasa da büyük ölçüde yeni bir ev satın almaktan daha az maliyetli olacaktır. Bu yeni değişikliğin size ne kadara mal olabileceğini mutlaka hesaplamalısınız.

İç Mimari Dekorasyon Fikirleri 2021

Yenilenecek mekan için gerekli ve önerilen iç mimari dekorasyon ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Tuvalet sayısı ve planlanan marangoz işçiliğini de yapılacak olan değişiklik ile hesaplayabilirsiniz. Kat planları ve izinleri ile mimarlar ile çalışırken banyo, mutfak, elektrik detayı için farklı tasarımcılar ile çalışabilirsiniz.

Güçlendirilmesi gereken yerleri ve yıkılması gerekene yerleri çalışacağınız iç mimarlık ofisi ile detaylı olarak konuşmalısınız. Yapının değiştirilmesi gereken durumlarda harcama yapacağınız fiyatta da değişiklik olacaktır. Bunun yanı sıra alanınızda kısmi bir değişiklik de yapabilirsiniz

Evini Yenileyeceklere İç Mimari Dekorasyon Püf Noktaları 2

Belirli bir bütçe ile gerekli olan ve mümkün olan en iyi koşulları iç mimari dekorasyon oluşturarak elde edebilirsiniz. Bazı karar veremediğiniz tadilat işlerini daha sonraya bırakma şansınız da vardır.

Projenizin gerçeğe dönüşmesi için ayrıca yasal izinler almanız gerektiğini de belirtmeliyiz. Proje kapsamı ve bulunduğu yere göre izin alma işlemi değişiklik gösterecektir. İzin ücretleri de projenizin ne kadar büyük olduğunu bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

Malzeme seçimleri, plan ve projeler, alınan izinler, inşaat sözleşmesi ile inşaatınıza başlama adımına geçebilirsiniz. Bu süreç içinde öngöremediğiniz maliyetler ve iş kolları çıkabilir. Eğer bütçenizi aşmak istemezseniz diğer farklı bölümlerden kısıtlamalar yapabilirsiniz. Bu şekilde alanınızda yapılacak değişiklikler zamanında ve sorunsuz tamamlanacaktır.

Qaraqalem İç Mimarlık Ofisi ile evinizde reform niteliğinde değişiklikler yapın!

×