İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

İç Mimari Proje Çizim Fiyatları 2021 1

İç Mimari Proje Çizim Fiyatları 2021

Kanepenizi yeniden konumlandırmak, yeni perdeler asmak veya minder örtülerini değiştirmek gibi küçük bir şeyin tüm odanızı aydınlattığını hiç fark ettiniz mi? İşte iç tasarımın gücü budur! Peki bir iç mimari proje çizimi tasarlayarak kusursuz bir şekilde tasarlanmış bir mekanı gereksinim ve konforunuza tahsis etmek ister misiniz?

İç Mimari Proje Çizim Fiyatları

Qaraqalem İç Mimarlık Ofisi uzman ekibi sayesinde gözden kaçan yaygın tuzaklardan kaçınarak sizlere yol göstermektedir. İçinde yaşadığımız mekanlar bizim yansımamızdır. Kendinize ait bir dünya yaratmak için doğru iç tasarım oldukça önemlidir. İç mimari proje çizim fiyatları çıkartılırken istenen iş bir bütün olarak düşünülmektedir.

İç Mimari Proje Çizim Fiyatları 2021 2
İç Mimari Proje Çizim Fiyatları 2021
İç Mimari Proje Çizimi Nasıl Yapılır?

Bir mekana girdiğinizde farklı yüksekliklerin bir kombinasyonu olan şehir manzara gibi olmalıdır. Eksik ölçek, en yaygın iç tasarım hataları arasındadır. Bir mekana girdiğinizde her şeyin aynı seviyede ve aynı büyüklükte olmasını istemezsiniz. Ofis Tasarımı, Konut & Villa Tasarımı, Cafe & Restaurant Tasarımı, Mağaza Tasarımı, Otel Tasarımı, Klinik Tasarımı, Fuar Stand Tasarımı yaparken mobilyalarınızda, objelerinizde ve pencere uygulamalarında farklı yükseklik ve boyutlarla gerçekleştirilmelidir. Ancak ölçek, başarılması en zor iç tasarım ögesidir. Bunu kolaylaştıran ise iç mimari proje çizimleridir. Mimarlık ofisimizden mekanınız için bir iç tasarımı çizimi oluşturmasını isteyebilirsiniz. İç mimari proje çizim fiyatları yaklaşık 5000 ₺ den başlayabilmektedir. İstenilen işin niteliği, metre kare alanı, kapsam genişliği, kaç farklı konsept istendiği gibi birçok farklı metrik sebebiyle yaklaşık fiyat azalmakta ya da artmaktadır.

Fikirleri Düzenliyor ve İnceliyoruz!

Kendi bireyselliğini koruyan tasarımlar yaparak ve parçalar seçerek her odaya daha fazla kişilik katıyoruz! İç mimari proje çizimi tasarlayarak bunları deniyoruz ve denemekten korkmuyoruz. Popüler olanlar başta olmak üzere birçok farklı stili keşfediyoruz. Qaraqalem İç Mimarlık Ofisi ekibinde yer alan uzmanlarımız hayalinizdeki mekanı tasarlamanıza yardımcı oluyoruz. Ayrıca, maliyetli satın almaların ve pahalı yeniden tadilat işlerinin önüne geçerek minimum fiyatla maksimum kaliteyi yakalamanıza yardımcı oluyoruz!

×