İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

İç Mimari Tasarımda Trendler 2021 1

İç Mimari Tasarımda Trendler 2021

Yaşam alanınızın dekorasyonunda değişiklikler mi yapmak istiyorsunuz? İç mimari tasarım düşüncelerinize ilham verecek toprak tonları ve sıcak renk trendleri!

Evde kalmak renk seçimlerini büyük ölçüde etkiliyor. Bu nedenle, geçen yılın çoğunu yalnız ve sosyal olarak mesafeli olarak geçirdikten sonra iç mimari tasarım renkleri için artık griyi sevmemek şaşırtıcı değil.

Yakın geçmişin büyük bir bölümünde grinin tüm tonları tasarımcılar, mobilya üreticileri ve şık ev sahipleri için tercih edilen ton olmuştur. Artık bunun yerine toprak tonları ve daha sıcak tonlar tercih ediliyor. Toprak tonları ile birlikte mobilya parçalarında güçlü renkler seçerek alanınızı renklendirebilirsiniz. 

Dışarıyı içeriye getiren yeniden evlerimize giriyor. Toprak tonları, bal tonları ve hatta bir zamanlar kaçınılan bej gibi evinize sıcaklık ekleyebilecek tonlar, daha rahat ve davetkar hissettirmektedir.

Bu kızarmış tonları iç mimari tasarım aşamasında parlak beyazla ve hatta siyah bir dokunuşla eşleştirerek çağdaş bir görünüm kazandırabilirsiniz.

İnsanlar kapalı alanlarda daha fazla zaman geçirdikçe sakinlik ve rahatlık duygusu uyandırmak için daha toprak tonlarına ait renkler kullanmaktadırlar. Daha mütevazi olan toprak tonları iç mimari tasarım renkleri içinde zengin renk tonları ile en çok tercih edilenlerdendir.

2021 dekorasyon trendlerinde baskın olarak doğal dokular ve yumuşak renkler göze çarpmaktadır. Doğadan natürel dokular toprak tonları ile birleşerek zamansız bir dekorasyon tarzı ortaya koymaktadır. İç mimari tasarım planlarınızda renk kombinasyonlarını da bu sayede ayarlamanın kolay olduğu belirtelim. Dikkat etmeniz gereken tek nokta aşırı doku ile mekanı boğmamak.

İç Mimari Tasarımda Trendler 2021 2

Doğal, sürdürülebilir malzeme kullanımı da iç mimarı tasarım fikirlerinde öne çıkacak. Bambu ve hasır detaylar 2021 yılında oldukça moda. Doğal tonlara dönüşün olduğu günümüzde toprak tonları ile birlikte topraktan yapılmış kaplar ve aksesuarlar da kullanılıyor.

Kilit trendlerden birisi olarak belirlenen toprak tonları ile çarpıcı tasarımlar ortaya koymak isterseniz Qaraqalem İç Mimarlık Ofisi ile iletişim kurabilirsiniz! Yıldan yıla güçlü bir etkiye sahip olan ve tasarım dünyasını etkilemeye devam eden toprak tonlarını tarzınıza ve yaşam alanınıza uygun hale getiriyoruz! Tasarım dünyasının kilit trendlerini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!

×