İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Kişiye Özel Dolap Tasarımı ve İç Mimari Proje Tasarımı 1

Kişiye Özel Dolap Tasarımı ve İç Mimari Proje Tasarımı

Özel bir dolap tasarlamak için ihtiyaçlarınıza en uygun özellikleri mümkün olduğunca düşünün ve tasarlayın. Sonrası iç tasarım projesi oluşturmakta!

Özel bir dolap tasarlamak göründüğü kadar kolay değildir. İç tasarım projesi oluştururken bir kişi ya da iki kişi için dolap tasarlamak aynı şey değildir. Asma çubukları, çekmeceler gibi bazı kısımların kopyalanması gerekmektedir. Ayrıca, dolabın yalnızca mevsimlik kıyafetleri saklamak için kullanılıp kullanılmayacağını da hesaba katılmalıdır.

İlginizi Çekebilir Kendin Yap Evde Dekorasyon Fikirleri

Mevsimlik giysiler için bir dolap, tüm giysilere kolayca erişilebilecek genişliğe sahip olmalıdır. Dolabın üst kısımları ise mevsim dışı nevresim ve kıyafetleri saklamak için idealdir. İç tasarım projesi oluştururken bir çatı katında veya mekânın başka bir yerinde bu tür depolama için bir alana sahip olup olmadığınızı değerlendirmek önemli bir noktadır.

Kaç kıyafetin asılacağı ve kat kıyafetin katlanacağı konusunda karar vermek önemlidir. İç çamaşırları veya çoraplar için bir çekmece veya iç sepete konulmalıdır. Ancak, pantolon, tişört veya gömlekleri asabilirsiniz.

Dolap için oluşturulabilecek iç tasarım projesi planında saatler, şapkalar, eşarplar, kemerler, kravatlar ve papyonlar sığ bir çekmece veya belirli bir rafta saklanabilirler.

Hayallerinizdeki dolabı saniyeler içerisinde gerçeğe dönüştürelim, hemen bizi arayın özel dolap tasarımınızı mimari projeye dökelim.

Qaraqalem İç Mimarlık Ofisi

İç tasarım projesi planlarında açık bir dolaba karar vermeden önce bazı yönleri göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İlk nokta, düzeni sağlayabilmektir çünkü ne giyeceğimize karar veremediğimizde ya da acelemiz olduğunda karışık bir görüntüyle karşı karşıya kalabilmekteyiz. İkinci nokta ise giysilerin renk çeşitliliğinin bütüne olan etkisini sağlamaktır. Odadaki perdeler, yatak takımları ve diğer malzemelerle görsel olarak eşleşen bir renk düzeni sağlanmalıdır.

Bir yatak odasını paylaşıyorsanız dolabın içinde ışıklar çok kullanışlıdır. İç aydınlatma başka bir ışığı yakmadan ve çiftin dinlenmesi konusunda rahatsız etmeden kıyafetleri aydınlatmaktadır.

Aynalar, dolapların yanında yaşamaktadır. Bazı durumlarda odanın geri kalanında yeriniz yoksa genellikle kapılara veya yan tarafa ayna koymaya başvurabilirsiniz.

Kişiye Özel Dolap Tasarımı ve İç Mimari Proje Tasarımı 2
×