İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Lüks Veranda Tasarımı Oluşturma Rehberi 1

Lüks Veranda Tasarımı Oluşturma Rehberi

Lüks veranda tasarımı oluşturma rehberimiz ile temiz hava ve taze stil mekanlarınıza taşınıyor! Şık veranda fikirleri ile güzel anılar biriktirmeye hazır olun!

Havalar ısındıkça herkes daha fazla zamanını dışarıda geçirmeye başlar. Lüks veranda tasarımı ile dikkatler iç tasarım projelerinden dış mekanlara kaymaktadır. Daha sıcak aylar, gün ışığında oturup temiz havada aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmenin tadını çıkarma şansı demektir.

Lüks veranda tasarımı nasıl gerçeğe dönüştürülür diye düşünüyorsanız yerleşik çalılar ve ağaçlar gibi neleri değiştiremeyeceğinizi belirlemeniz gerekmektedir. Bunları veranda tasarım fikirleriniz için engeller olarak görmek yerine bu taşınamaz ögeleri yeni verandanızın şekillendirilmesinde veya konumlandırılmasında ilham kaynağı olarak kullanın.

Soğuk akşamlarda da verandanızda uzun süre oturmak veya eğlenmek istiyorsanız lüks veranda tasarımı fikirlerinize dış mekan şöminesi eklemek iyi fikir olacaktır.

Eğer geniş bir bahçeniz varsa birden fazla veranda alternatifiniz olabilir. Sosyal bir salon, açık havada yemek alanı ve modern basamaklı taş levhalar rüya gibi bir bahçe hissi verecektir.

Lüks veranda tasarımı yaptıktan sonra onu tamamlamak için dış mekan mobilyalarınızı seçebilirsiniz. Kapalı bir veranda tasarımı için doğal bir kamış kaplamasından yapılmış salıncak kullanabilirsiniz. Döşeme neşeli bir mavi renk grubundan çarpıcı bir geometrik karo olabilir. Dış mekan kanepesinde turuncu yastıklar sıcak bir kontrast şeridi sağlayabilir.

Çok renkli aksesuarları lüks veranda tasarımı için tercih etmek istemezseniz tek bir cesur renkle modern bir veranda tasarlayabilirsiniz. Örneğin, mor rengi doğal ayrıntılar ve yeşil bitkilerle birlikte kullanırsanız rüya gibi bir şıklık elde edebilirsiniz.

Karmaşık ve pahalı döşemelere ihtiyaç duymadan verandanızda döşeme ve çakıl kombinasyonu kullanarak şık görüntüler elde edebilirsiniz.

Lüks Veranda Tasarımı Oluşturma Rehberi 2

Dış mekan mutfağı, veranda tasarımınıza lüks ve eğlenceli bir eklenti yapabilir. Dikeceğiniz ağaçlar verandanızda özel hayatın gizliliği için koruma olarak kullanılabilir. Lüks verandanızda göz alıcı bir küre lambası da muhteşem görünebilir. Veranda tasarımınızı gerçekleştirirken evinizde lüks bir tatil köyü atmosferi yaratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir Lüks Villa Tasarımları ve Fiyatları 2021

Qaraqalem Mimarlık Ofisi ile iletişime geçerek hayalinizdeki lüks veranda tasarımı fikirlerini gerçeğe dönüştürebilirsiniz! Yaz aylarını verandanızda geçirmeniz için ilham verici fikirlerimizle sizleri ofisimize bekliyoruz.

×