İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Modern Ev Tasarımları 2021 1

Modern Ev Tasarımları 2021

Modern Ev Tasarımları 2021 Yılında da Rağbet Görüyor!

Günümüzde ev dekorasyonu çok özel tasarımlarla gelişerek ilerliyor. İşte, evini dizayn etmek isteyenlere modern ev tasarımları 2021 önerileri!

Ev tasarımı için örnekler saymakla bitmese de biz biliyoruz, hangi dekorasyonu tercih edersek edelim evimiz bizim kimliğimizi yansıtmakta. Retro tasarımlardan daha modern tasarımlara birçok alternatif bulunmakla birlikte 2021 yılında trend olan belli başlı tasarım önerileri ve püf noktaları da mevcut. Evini yenilemek isteyenlere ya da yeni evini dekore etmeyi arzulayanlara en şık ve özel modern ev tasarımları bu yazımızda yerini alıyor.

Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Modern bir imaj için dikkat edilmesi gereken ana unsurlar bulunmakta. Bunlar sadelik, temizlik, nizam ve sofistike tarzdır. Minimalizm ve az eşya felsefesi, modern tasarımların öncülüdür. 2021’de de ev tasarımları için en revaçta olan tasarımlar, modern tasarımlar oldu.

Modern Ev Tasarımları 2021 2

Modern Daire Tasarımları

Düzenli, ferah ve oldukça sakin tasarımlar; modern ev dekorasyonu için vazgeçilmez niteliktedir. Açık tonlarda eşyalar ve düz döşeme kalıpları, bu dekorasyonu destekler nitelikte olacaktır. Tabii ki evin her bölümü için eş kriterler geçerli olmayabilir. Örneğin mutfak tasarımında açık renkler kolay kirlenebileceği için kullanışsız olabilir. Ancak koy renklerle de sofistike imajı yakalamanız mümkün.

Şık ve modern bir görünüş için tek parça kuralı önem taşımaktadır. Tek parça, boylu boyunca uzanan ve kalabalık detaylara sahip olmayan düz eşyalar (masa, tablo, ayna vs.), aydınlatma alternatifleri, oturma takımları bu tek parça oluş kuralına göre derlenebilir. Modern ev tasarımları 2021 alternatiflerinde de bu kural işlevselliğini sürdürmektedir. Bütün bunların yanında 2021 için etnik veya doğal detaylar da modern bir duruşun destekleyicisi olacaktır.

Bütün bunlarla birlikte 2021 ev tasarımlarınız için söyleyebiliriz ki; sade tasarımlar, bitki detayları, kirli beyaz ya da soluk bej tonları, duru ve sakin bir görünüm modern tasarımların püf noktaları olacaktır. Dediğimiz gibi sofistike ve modern ev tasarımları 2021’de de oldukça tercih edilen ve özel detaylar kullanılan bir içeriktir. Dekorasyondan sonra sakin, duru ve sıcak bir alanda ferahlıkla yaşayabilirsiniz.

×