İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Restoran Dekorasyonu ve Tasarım

Restoran Dekorasyonu ve Tasarım

Restoran Dekorasyonu ve Tasarım İnsanlar yemek yemek için gittikleri restaurantlarda aynı zamanda huzur da bulmak isterler. Yemek yerken güzel ve ferah bir ortamda oturmak çoğu insanın tercihidir. Restaurant dekorasyonu yapılırken işletmeci olarak bunlara özellikle dikkat edilmelidir. Öncelikle rahat bir ortam bu dekorasyon için çok önemlidir. Çok pahalı mobilyalar kullanmak her zaman bize bu ortamı sağlamayabilir. Sözünü ettiğimiz rahat ve huzurlu restaurant dekorasyonu için öncelikle doğru aydınlatmalar kullanılmalıdır. Bunun yanında ortama canlılık sağlamak adına doğru aksesuarlar kullanmalısınız. Bu canlılığı sağlamak için insan ruhuna iyi geldiği bilinen renkler de ortamda kullanılmalıdır. Doğru aksesuar ve doğru aydınlatma kullanılan restaurantlar insanlara kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirecektir.

Restoran Tasarım ve Dekorasyon Yapan Firmalar

Bunların yanında insanların içini ısıtacak o ortamı yakalamak için ahşap renkleri kullanabilirsiniz. Ahşap renkleri tavan dekorasyonu ve aydınlatmalarda da kullanabilirsiniz. Restaurant dekorasyonu yapılırken unutulabilen bir konu ise lavabolardır. Lavabolar da hoş bir ayna bulundurmalısınız. Sürekli hoş kokmasını sağlayacak spreyler olmalı, kâğıt havlu ve sabunluklar bulundurmalısınız. Bütün bu detayları atlamamalı ve önem vermelisiniz. Ayrıca restaurantınızda satacağınız ürünler müşterinin görüş açısında dikkatini çekecek bir yerde bulunmalıdır. Ayrıca ısıtma ve havalandırma konusu dekorasyonda önemli başka bir noktadır. Müşterilerinizi rahatsız edebilecek yemek kokularından kurtulmak için iyi bir havalandırmaya kesinlikle ihtiyaç vardır.

Restoran Dekorasyonu ve Tasarım

müşteriyi mekanınızda tutabilmek için klima şarttır. Yani iyi bir havalandırma ve klima bir restaurantın olmazsa olmazlarındandır.

Yeni bir restaurant açacak veya retsaurantınızı yeniden dizayn edecekseniz hiç kuşkusuz en çok parayı mutfağınızın dizaynı için kullanacaksınız. Restaurant dekorasyonu yapılırken özen gösterilmesi gereken mutfak, iş yoğunluğunuzun azalmasına katkıda bulunabilecek bir alandır. Bunun için de mutfakta kullanılacak ekipmanlar oldukça önemlidir. Yemek yaparken sizi yavaşlatmayacak bir alana ihtiyaç duyarsınız ve bunun için bu alanın dizaynı oldukça önemlidir. Profesyonel destek almanız kesinlikle gerekecektir. Bütün bu sayılanları göz önünde bulundurarak şık, modern aynı zamanda da müşterilerinize hitap edecek bir restauranta sahip olabilirsiniz.

Böyle bir dekorasyon yaptırmak istiyor ve bu anlamda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, Qaraqalem İç Mimarlık Ofisimizle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz her türlü sorunun cevabını burada bulabilirsiniz.

 

×