İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

İstanbul İç Mimardan Küçük Ev Dizayn Örnekleri 1

İstanbul İç Mimardan Küçük Ev Dizayn Örnekleri

İstanbul İç Mimardan Küçük Ev Dizayn Örnekleri İstanbul İç Mimar İstanbul Dizayn İstanbul Dizayn Örnekleri Küçük ev dizayn örnekleri üzerine yapılan çalışmalarımızda, alan tasarrufu sağlanarak küçük evlerin son derece ferah ve işlevsel hale gelmesi sağlanır.

Küçük ev dizayn örnekleri, küçük evlere yapılan dokunuşlarla ne kadar modern ve büyük görünebileceği gösterir. Küçük ev dekorasyonları daha zor olan çalışmalar olduğu için bu alanda mutlaka profesyonel destek almalısınız. Küçük evler için kullanılacak olan zemin döşemesinden mobilya seçimine kadar her detaya dikkat edilmelidir. Bu alanda faaliyet gösteren qaraqalem iç mimarlık ofisi olarak profesyonel ve kusursuz çalışmalar yürütmekteyiz.

İstanbul İç Mimardan Küçük Ev Dizayn Örnekleri 2

Küçük Ev Dizayn Örnekleri; Minimalist Dekorasyonlar

Moda trendleri değişirken küçük evlerde kullanılan dekorasyon modelleri de değişiklik gösterir. Küçük ev dizayn örnekleri incelediğinde, günümüzde daha çok minimalist dekorasyon tercih edildiği görülür. Minimalist dekorasyonlar, alanların daha ferah ve modern görünmesi için oldukça doğru seçimlerdir. Bu çalışmalarda birçok detaya dikkat edilmesi gerektiği için yenilikçi bakış açısına sahip olan mimarlarımız profesyonel bir şekilde beklentilerinizi karşılamaktadır.

Minimalist tasarımlarda daha sade renkler, daha az eşya kullanılır. Ancak alanların sadece beyaz veya siyah olması, eşyaların sönük kalmasına neden olabilir. Ortama sıcak bir hava katacak olan gold, rose veya turuncu gibi renklerin doğru yerlerde kullanılması gerekir. Ufak renk dokunuşları ile estetik görünüm yakalanır ve ortamın sıkıcı havası dağıtılır.

Küçük ev dizayn örnekleri genellikle alanın daha geniş gösterilmesi için tercih edilen eşyaları içerir. Bu noktada kullanılacak olan mobilyalar da iç mimarlarımız tarafından sizin isteklerinize göre belirlenmektedir. Mobilya boyutları, kesimlere ve renklerine göre araştırmalar yapılır. Bütçenize en uygun ve kaliteli olan mobilyalar temin edilir.

İstanbul İç Mimardan Küçük Ev Dizayn Örnekleri 3

Küçük Ev Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Küçük evlerin fonksiyonel olarak dekore edilmesi oldukça zordur. Birçok detaya dikkat edilmesi gerektiği gibi profesyonel destek alınması gerekli bir hal almıştır. Dekorasyon aşamasında ve mobilya seçimlerinde dikkat etmeniz gereken başlıca etkenler şu şekildedir:

  • Evin daha kullanışlı olması için Amerikan mutfak tasarımları tercih edilebilir.
  • Mutfak ve salonun birleşmesi, modern bir hava yarattığı gibi alanın daha geniş görünmesini sağlayacaktır.
  • Eşya seçimlerinde koyu renkler yerine açık renklere ağırlık verilmeli, mümkün olduğunca az eşya tercih edilmelidir.
  • Evin doğru yerlerinde ayna kullanıldığında ortam hem daha geniş hem de daha estetik görünür.
  • Kitaplıklar ve dolapların yer kaplamaması için uçan raf gibi duvarların yukarılarına monte edilen malzemeler tercih edilebilir.
  • Eşyaların mesafeleri doğru ayarlanmalı, evin içerisinde dolaşmayı engelleyecek kalabalığa yer verilmemelidir.

Sade eşyalar seçmiş olmanız, evinizin sönük kalmasına neden olmaz. Evin duvarlarında kullanılacak olan boyalar veya tablolarla, istenen renkli ortamın yaratılması mümkündür. İlginizi çekebilir YATAK ODASI İÇ DEKORASYON Aydınlatma armatürleri de alanda doğru ışık kullanımı ile daha ferah bir ortam yaratılmasına yardımcı olur. Küçük ev dizayn örnekleri sunduğumuz müşterilerin istek ve beklentilerini karşılayacak tüm çalışmalar firmamız tarafından yapılmaktadır.

×