İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

İstanbul Nargile Cafe Tasarımı

İstanbul Nargile Cafe Tasarımı

İstanbul Nargile Cafe Tasarımı Nargile cafe tasarımı genellikle göz dolduran, rahat mekanlardır. İnsanlar buraya iş sonrasında biraz olsun dinlenmek ve muhabbet etmek için gelmektedir. Peki başka neler kafe tasarımınızı zenginleştirebilir?

Nargile Cafe Tasarımı

İstanbul Nargile Cafe Tasarımı Küçük işletmelerin tasarımları her zaman önemli olmuştur. Nargile kafe deyince ser, lüle, marpuç gibi kelimeler kulağa oldukça tanıdık gelmektedir. Nargile kafeler de birer küçük işletme olarak görülebilir. Bu nedenle nargile cafe tasarımıdikkat edilmesi gereken konulardandır. Sonuçta kafe, iki koltuk masa sandalye bir de boya attım mı iş tamamdır diye düşünüyor olabilirsiniz ancak bu durum müşterilerinizi kaybetmenize, potansiyel müşterilerin de kaybedilmesine yol açabilir. Tasarımın bir usta eliyle yapılmaması, işin ehli tarafından düşünülerek yapılmamış olması da keza aynı sonucu verecektir. Bu nedenle nargile cafe tasarımı konusunda işinde iyi olan bir iç mimardan yardım almak gerekirse ücretiyle hizmet almak gerekmektedir. İç mimarlar nargile cafe tasarımı oluştururken sadece mekanın boyutlarını değil, müşterilerin düşüncelerini de analiz eder. Bu bağlamda kafenin girişini ve girişteki kısımlarını müşteri çekmek adına sade veya otantik yapmak isteyebilir. Sizlere burada vereceğimiz tüyolar kafenizi baştan sona dizayn edebilmeniz için yaratıcı tasarım fikirleri olacaktır. Nargile Cafe Tasarımı yapılırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta vardır. Gelin sırayla bu noktalara göz atalım.

İstanbul Nargile Cafe Tasarımı
İstanbul Nargile Cafe Tasarımı

Nargile cafe tasarımı genellikle göz dolduran, rahat mekanlardır. İnsanlar buraya iş sonrasında biraz olsun dinlenmek ve muhabbet etmek için gelmektedir. Eğer kafenizde müzik yayını yapmayı düşünüyorsanız her yere hoparlör koymak yerine, mekanda her yerden görülebilen hoş bir retro tarzda radyo işinizi görecektir. Bu hem estetik bir görünüm katacak hem de insanları teknolojiden uzak, rahatlayabilecekleri bir alan görünümü yaratacaktır. 

Nargile cafe tasarımı konusunda mekanın atmosferini oluştururken de günümüzde daha çok endüstriyel tasarımlar kullanılmaktadır. Bu tasarımlar düz duvar kağıtları ve boyaların yerine doğal görünmesi adına beton, taş, kiremit gibi çeşitli malzemeler kullanılır. Eğer bunların yanında açık hava alanı sunabilirseniz hatta bu alanda manzarayla birleşirse müşterilerinizin vazgeçemeyeceği bir mekan elde etmiş olursunuz. İstanbul Nargile Cafe Tasarımı Nargile cafe tasarımı yapılırken mekanın havasını değiştirmemeye dikkat etmelisiniz. Mekanın atmosferi ziyaretçilerin sadakati için önemlidir. Huzurlu bir yerde nargilesini içen bir müşteri aynı yere yeniden gelecek, hatta arkadaşlarına da tavsiye edecektir. Bu bağlamda müşterilerinizi bir nevi reklam aracı olarak da görebilirsiniz. Ancak bahsettiğimiz detaylara dikkat etmezseniz müşterileriniz sizi tavsiye etmeyebilir. Müşterilerinizi rahat ettirmek adına koltuklarınızı ve mobilyalarınızı seçerken konforlu olmasına özen göstermelisiniz. 

×