İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri 2022 Tasarımlarını Paylaştı 1

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri 2022 Tasarımlarını Paylaştı

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri 2022 Tasarımlarını Paylaştı Yenilemek istediğiniz ev veya iş yerlerinizin ünlü mimarlık ofisleri tarafından yenilenmesi nasıl sağlanır? 2022 yılının son trendleri nelerdir?

Her yıl yenilenen trendler iç mimarların da tasarımlarını etkilemektedir. Günümüz ev ve iş yeri modalarını yakından takip eden ünlü iç mimarlık ofisleri, sizlerin beğeneceği eşya ve renklerle hayalinizin de ötesinde tasarımlar sunmaktadır. Bilgi ve tecrübeleri ile sizlere yol gösteren ünlü iç mimarlık ofisleri, ev ve iş yerlerinin daha kullanışlı ve modern görünümleri için yeni tasarımlar çalışmaktadır.

2022 yılının trendleri arasında daha düz renkler kullanılır. Duvar boyalarının yerini alan duvar kağıtları da günümüzde trendler arasına girmeye başlamıştır. Artık desenli ve birden çok rengin bir arada kullanıldığı duvar kağıtları mobilya ve eşyalarla daha uyumlu bir hal alıyor. Özellikle doğanın çizgileri daha çok tercih edilirken kullanılan ahşap ürünler, evlerin hem daha doğal hem de daha uyumlu görünmesini sağlıyor. Ünlü iç mimarlık ofisleri, 2022 yılı trendlerini yakından takip ederek yeni fikirler üretir ve uygularlar. Sadece ev mimarisi değil pek çok iş yerinin de mimari yapılanmasını ve dekorasyonunu değiştirebilirler. Kliniklerin giriş salonlarını, büyük iş merkezlerinin ofislerini de 2022 trendlerine göre yenileyen ünlü iç mimarlık ofisleri, 2022 yılının trendlerini her bir köşeye koyarak modern bir tasarım oluştururlar. Bu süreçte çalışan Qaraqalem mimarlık ofisi, sizlerin çalışma ve yaşam alanlarınızın ustaca tasarlanıp hayata geçirilmesini sağlar.

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri 2022 Tasarımlarını Paylaştı 2

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri 2022 Önerileri

Mutfaklar günümüzde sadece yemek pişirilen bir alan olmaktan çıkmış, vakit geçirilen hatta televizyon bile izlenebilen mekanlar haline gelmişlerdir. Bu nedenle iç mimarların önerileri arasında mutfaklar için de fikirlere yer verilir.  Alanın ortasına konan ekstra bir ada yüzey ile hem yemek masası yaratılır hem de bu alan da yemek yapma işlemlerinde kullanılabilir.

Ünlü iç mimarlık ofisleri çalışmalarına bakıldığında 2022 yılında kullanılan trend parçalar göze çarpıyor.  Bu yılın modası olan doğal dokunuşlar ve nude tonlar herkesin ilgisini çekmektedir. Oturma odalarında ve salonlarda kullanılan yemek masaları, sehpalar ve diğer tüm yüzeyler ahşap tonlarında tercih edilmiştir. Bu doğal dokuya sahip eşyalara eski senelerin modası olan danteller ve örtüler eklenerek etnik bir hava yaratılmıştır. Nude tonlarında tercih edilen halı ve mobilya renleri de evlerde yumuşak bir hava yaratmıştır.

Ünlü iç mimarlık ofisleri önerileri arasında yer alan doğal mermer taşlar, mutfak ve banyoların içeriğini kaplamaktadır. Farklı birçok desende ve modelde bulabileceğiniz mermer yüzeyler evin en şık alanı haline getirdiğiniz mutfağınızın en yıldız parçalarıdır. Yer kaplama ve duvar kaplama konularında da iç mimarların 2022 trendleri arasında yer alan mermer ve mermer benzeri yüzeyler büyük ilgi görmektedir. Mimarlık ofisleri sizlerin alanlarını göz kamaştıran 2022 trendleri ile yeniden yaratır ve huzurla kullanmanıza öncülük eder.

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri 2022 Tasarımlarını Paylaştı 3

Ünlü İç Mimarlık Ofisleri ve Çalışmaları

Ünlü iç mimarlık ofisleri 2022 yılı trendleri arasında evlerini yenileyecek kişiler için önerilerde bulunur. Bunların başında son moda renkler ve eşyalar gelmektedir. Artık mobilyalarda kullanılan düz şekiller yerini L biçimindeki koltuklara ve asimetrik sehpalara bırakmıştır. Farklı tasarımlarla göze çarpan dekorasyon ürünleri de hem vitrinleri hem de duvarları süslemektedir. Farklı şekillerde üretilen kütüphaneler de 2022 yılında en sık tercih edilen ürünleri arasındadır. Farklı konseptlerde tasarlanan eşyalar hem akıllı bir kullanım hem de temizliği kolay kullanış sağlar. Hem yatak hem de koltuk olabilen mobilyalar son yıllarda özellikle tercih edilmektedir. Koltukların kenarında açılıp kapanabilen sehpa düzenekleri de son yılların gözdesi haline gelmiştir.

Özellikle ünlü iç mimari tasarımlar arasında asimetrik masalara rastlamak da mümkündür. Orta sehpa tasarımlar iç mimarlar tarafından da tasarlanıp üretilmektedir. Bu sayede herkesin evi veya ofisleri kendilerine özgü çizgilerle tasarlanıp hayata geçirilir. İş yerlerinde de farklı tasarımlara yer veren ünlü iç mimarlık ofisleri son trendlerin uygulanmasını başarılı şekilde sağlarlar.

İç Mimari Projeleri

İç mimarların yarattığı özgün tasarımlar ile birçok farklı mekânın tasarım projeleri yapılır. Havalimanlarının girişleri iç mimarlar sayesinde şık ve gösterişli bir hava ile yaratılır. Bu sayede şehirler arası gelen kişilerin de oldukça ilgi çekilir. Özel kliniklerin muayeneleri de iç mimarlar tarafından tasarlanarak lüks mekanlar haline getirilebilir.

Ünlü iç mimarlık ofisleri mimarlarının yarattığı her yeni tasarım, diğer kuruluşların da fikir almasına yarar. Ayrıca ev ve iş yerlerini yenilemek isteyen kişilere de fikir yaratmış olur. Qaraqalem iç mimarlık ofisleri de bu süreçlerde fikir alarak sizlerin istediği alanları şık ve özgün fikirleri ile süslemektedir. İlginizi çekebilir Modern Villa Tasarımları Nasıl Olmalıdır? Sizler de yenilemek istediğiniz alanlar için iç mimarlık ofisleri ile iletişime geçerek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yaşam alanlarınıza can alıcı dokunuşlar yapan ve baştan yenileyen iç mimarlık firmaları ile konforlu ve huzurlu bir yaşam için gerekli evlerinize kavuşabilirsiniz.

×