İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Duvar Kâğıdı Nedir Duvar Kâğıdı Nasıl Seçilir? 1

Duvar Kâğıdı Nedir Duvar Kâğıdı Nasıl Seçilir?

Ev ve iş yerlerini tasarlayan İstanbul iç mimarlık ofislerinin duvar kâğıdı öneri ve tüyoları hakkındaki yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

İstanbul iç mimarlık, yaşam veya iş alanlarının dekorasyon, planlama, tasarım ve tadilat işlemlerinin hepsini değerli müşterileri için yürütmektedir. Bu sayede dileyen herkes istediği alanlarını şık ve zarif bir şekilde yenilerken konforlu bir hava da yaratabilir. İç mimarlar tüm yenilenme ve dekor işlemlerinde sizlere en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlar.

Ev ve iş yerleri tekrardan mimarlar tarafından tasarlanırken en çok dikkati çeken konu duvar kağıdıdır. Neredeyse alanın en çok görünen ve dikkat çeken kısmı şüphesiz ki duvarlardır. Arka plan olarak düşünülen duvar kağıtları İstanbul iç mimarlık ofisleri tarafından özenle seçilir. En son trendlere bakılarak seçilen duvar kağıtları, duvar boyası yerine duvara özel bir yapıştırıcı ile yerleştirilen desenli kağıtlardır. Farklı desen ve stillerde birçok duvar kağıdını görmek mümkündür.

 

Duvar kâğıdı genellikle duvarın yapısına uygun, uzun yıllar dayanabilecek bir malzemeden üretilir. Bu sayede uzun seneler boyunca duvarlarda bozulmadan kalabilirler. Duvar kâğıdı seçerken en önem verilen kısım mobilyalara uymasıdır. Ayrıca evin veya iş yerlerinin ışık alma kapasitesi de duvar kâğıdı seçimi yaparken belirleyici olmaktadır. Renk ve desen uyumu da evin konseptine ve modasına uygun olarak seçildiğinde muhteşem bir dekorasyon uyumu yakalamak mümkündür.

Duvar Kâğıdı Nedir Duvar Kâğıdı Nasıl Seçilir? 2

İstanbul İç Mimarlık Duvar Kâğıdı Önerileri

İstanbul iç mimarlık ajansı olan Qaraqalem iç mimarlık, sizlerin istediği alanları yeniden tasarlıyor ve güzelleştiriyor. Yaşam alanlarınız için farklı seçenekler de sunan İstanbul iç mimarlık firmaları, 2022 trendlerini de göz önünde bulundurarak sizlere önerilerde bulunur. Son yılların en gözde dekorasyon parçası olan duvar kağıtları, ev ve iş yerlerinin farklı ve modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Duvar kağıtlarının boyalara oranla daha fazla seçeneği bulunur. Hem düz renk hem de farklı desen seçenekleriyle tasarlanacak olan odanın veya alanın özelliğine göre seçilebilmektedir. Örneğin çocuk odaları için ayıcık veya hayvan desenli duvar kağıtları sıklıkla tercih edilir. İstanbul iç mimarlık hizmetleri genellikle sizlerin kullanım amacına ve isteğine göre belirlenen alanların duvar kâğıdı seçimlerinde yardımcı olmaktadır. Sizler de dekorasyon fikir ve isteklerinizi İstanbul iç mimarlık ofisleri ile paylaşarak tasarımlar için fikir alışverişinde bulunabilir ve hayalinizdeki görünümlere ulaşabilirsiniz.

Kapalı alanların tasarımlarını yapan iç mimarlar duvar kâğıdı seçimlerinde bazı ip uçları paylaşmaktadır. Evin ışık alma kapasitesi, pencerelerin büyüklükleri ve mobilya renkleri ile uyumlu olması beklenen duvar kağıtları için sizlere seçenekler de sunmaktadır. İstanbul iç mimarlık ofislerinden randevu alarak aklınızdaki istekleri tasarım projesine dönüştürmelerini isteyebilirsiniz. Sizler için fikirler sunulmakta ve en şık tasarımlar ortaya çıkartılmaktadır.

Duvar Kâğıdı Nedir Duvar Kâğıdı Nasıl Seçilir? 3

İstanbul İç Mimarlık Hizmetleri

Yeni bir ev veya iş yerine taşınıldığında zevklere göre yeni bir tasarım yaptırmak mümkündür. Ufak tefek tadilatlar ve mimari değişimler sonrasında yapılan şık dekorasyonlar ile sizler de istediğiniz yaşam alanlarına kavuşabilirsiniz. Mobilya ve halı uyumları, ışıklandırma ve duvar kağıtları ile yaşam alanlarının tasarlanması İstanbul mimarlık ofisleri tarafından özenle yapılmaktadır. Dilediğiniz şık alanların tasarımları için ilk önce sizlerin zevk ve seçimleri göz önünde bulundurularak bir proje başlatılır. Sevdiğiniz ve istediğiniz modelde koltuk takımları, yemek masaları bizlerin vereceği tavsiyeler ışığında sizlerin arzuladığı desen ve renklerde seçilir. Her bir parçanın birbiri ile uyum içerisinde olmasına özen gösterilir.

Genellikle yerler parke olacaksa iç mimarlar tarafından duvar kağıtlarının krem veya şampanya tonlarında seçilmesi önerilir. Işığı yansıtması sebebiyle açık renkler hem daha aydınlık hem de daha soft bir görüntü yakalamaya yardımcı olmaktadır. İstanbul iç mimarlık ofisi olan Qaraqalem iç mimarlık firması sizlerin istekleri ve zevkleri ile bilgi ve tecrübelerini birleştirerek harika projelere imza atmaktadır. Özellikle uyumlu bir tasarım sayesinde sizler de yaşam alanlarınızda keyifle yaşamanıza yardımcı olurlar.

Duvar Kâğıdı Nedir Duvar Kâğıdı Nasıl Seçilir? 4

Tasarım ve İstanbul İç Mimarlık Tasarımları

İstanbul iç mimarlık ekibimiz sizlerin beğeneceği ve huzurla oturabileceği yaşam alanları tasarlıyor. Bu sayede hem sizlerin memnuniyeti hem de alanlarınızın yönetimi mükemmel bir şekilde sağlanıyor. Hayalinizdeki ev veya iş yerlerinizin alanlarını, mutfak ve banyolarını tasarımda usta olan iç mimarlara bırakarak kısa sürede yeni bir alana sahip olmanız mümkündür.

İstanbul iç mimarlık ofislerini ziyaret ederek tasarınlar ve son trendler hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür. Aklınızda olan fikirleri ve soruları iç mimarlar ile paylaşarak yeni bir projeye dönüşmesini sağlayabilirsiniz. Gerekli seçim ve planların yapılmasıyla hayalinizdeki tasarımlara ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir İç Mimarlık Ofisleri Öneriyor: Stil ve Konseptler

İç mimarlar tarafından verilen tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak mobilya, dekorasyon aksesuarlarını, duvar kağıtlarını ve lambalarınızı seçerek tasarım fikirleri oluşturabilir ve bunların hayata geçmesi için İstanbul iç mimarlık ofisleriyle beraber çalışabilirsiniz. Qaraqalem mimarlık firması sizler için hizmete hazırdır.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×