İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

En Şık Kapalı Balkon Dekorasyonu Fikirleri 1

En Şık Kapalı Balkon Dekorasyonu Fikirleri

En Şık Kapalı Balkon Dekorasyonu Fikirleri İstanbul’un gelişen semti yükselen yıldızı Ataşehir’de firmamız Ataşehir ünlü iç mimarlık ofisi olarak oldukça başarılı ve profesyonel bir hizmet vermektedir.

İç mimari bir bina yapılıp veya yeniden dekore edilme aşamasında ev içerisinde veya iş yeri ya da ofisin eşyalarının konumundan duvarların rengine kadar her eşyanın yerli yerinde olması için gerekli her konuya değinmektedir.

Ataşehir ünlü iç mimarlık ofisi olan bize hem sizlere daha iyi hizmet edebilmek için özgüven kazandırırken aynı zamanda da bu vasfımızdan dolayı her projemizde daha iyisini yapma sorumluluğunu yüklemektedir. Evlerin insanlara dokunuşu şeklinde de yorumlanabilecek iç mimari tasarımları ile kişilerin ruh haline en uyumlu dizaynlı dekorasyonları evde yaşayacak kişilerle buluşturmak gerekir.

En Şık Kapalı Balkon Dekorasyonu Fikirleri 2

Kapalı Balkon Dekorasyonu için Mimarlık Önerileri

Mimarlık ofisleri isteyen kişiler için kapalı balkon dekorasyonu tasarımları sunmaktadır. Qaraqalem iç mimarlık ofisi de sizlerin istekleri doğrultusunda modern ve kullanışlı kapalı balkon fikirleri sunmaktadır. Kapalı balkonlarda kullanılan mobilyaların da kullanışlı olması önemlidir. Genellikle yumuşak minderlerden yapılan küçük ve kullanışlı mobilyalar tercih edilir. Masalar da balkon demirlerine monte edilerek alandan tasarruf sağlamak mümkündür. Büyük ağaç şeklindeki bitkiler de balkonlara şık bir bahçe görünümü katmaktadır. Ayrıca kapalı balkon dekorasyonu için kullanılan ufak ledli ışıklar, akşam saatlerinde otantik bir hava yaratmaktadır. Kapalı balkonların salonlara oranla daha ufak olmaları sebebiyle portatif eşyaların kullanılması daha hoş ve huzurlu bir alan yaratacaktır. Bunun için koltuk yerine yumuşak yer minderleri tercih edilebilir.  İç mimarların tavsiyelerinden birisi de balkonlarda açık renkli duvar boyalarının tercih edilmesidir. İsteyen kişiler bu duvarlara süs eşyası asarak güzel bir mekân da yaratabilmektedirler.

Kapalı balkon dekorasyonu için püf noktalardan birisi de güneş ışığının içeri girmesidir. Bu sayede kişiler vakitlerinin çoğunu kapalı balkonlarında geçirebilirler. Üstelik burada resim yapabilir ve kahve eşliğinde kitap okuyabilirsiniz.

En Şık Kapalı Balkon Dekorasyonu Fikirleri 3

Kapalı Balkon Dekorasyonu Eşyaları

Kapalı balkonlarda kullanabileceğiniz pek çok eşya bulunur. Suntalardan yapılan minderli yer koltukları ile alandan tasarruf edebilir ve konforlu bir alan yaratabilirsiniz. Kapalı balkon fikirleri arasında farklı saksılar ve vazolar da 2022 yılının trendleri arasındadır. Hem çiçeklerinizi koyabileceğiniz hem de dekor olarak kullanabileceğiniz eşyalar ile balkonlarınızın muhteşem bir tasarıma sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Kapalı balkon fikirleri için iç mimarlık ofislerine danışarak hayal ettiğiniz kapalı balkonu tarif edebiliri ve iç mimarların yetenekli ellerine bırakabilirsiniz. Sizler için de hem yaz hem de kış mevsiminde kullanabileceğiniz bir alan yaratılmış olur. Üstelik bu alanlara radyo ve televizyon da koyarak vaktinizin büyük bir kısmını burada geçirebilir ve konforu tadabilirsiniz. En şık kapalı balkon dekorasyonu için işinde uzman iç mimarlar ile çalışarak sizler de güzel bir alana sahip olabilirisiniz. Bunun için sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Qaraqalem iç mimarlık ofislerinden yardım alabilirsiniz.

Kapalı Balkon Dekorasyonu Tasarımları

Kapalı balkon dekorasyonu için olmazsa olmaz parçalardan birisi de yer karolarıdır. Yerde kullanılacak malzemenin dekorasyona uyması için özenle seçilmesi gereklidir. Desenli seramik karolar seçerek etnik bir kapalı balkon elde etmeniz mümkündür. Sadelikten hoşlananlar için de mermer veya kuvars yer karoları seçilebilir. Düz renklerle yapılan yer zemini hemen hemen her mobilyanın rengine ve desenine uymaktadır. Kapalı balkon dekorasyonu için kullanılan yer karoları yerine ahşap parkeler de kullanılabilir. Daha sıcak ve samimi bir ortam yaratan ahşap parkeleri tercih ettiğinizde, saksı bitkileri ve renkli mobilyalarla adeta bir bahçe havası yaratmanız da mümkün olacaktır.

Kapalı balkon dekorasyonu fikirlerinizi uzman iç mimarlar ile paylaşarak hayal ettiğiniz kapalı balkonları yaptırmanız mümkündür. Dekorasyon öncesi balkonlarınızın ölçülerine uygun mobilyalar ve eşyalar alınarak uyumlu bir dekorasyonun başlangıcı oluşturulur. Mimarlık ofisleri sizlerin istekleri doğrultusunda en şık ve gösterişli mekân yaratma konusunda sizlerin isteklerini gerçekleştirmektedir. Huzurla ve konforla kullanabileceğiniz kapalı balkon dekorasyonları ile keyifli vakit geçirebilir ve hobilerinizi bu alanda yapabilirisiniz. İlginizi çekebilir Şarküteri Dekorasyonu Püf Noktaları Ayrıca kapalı balkon avantajı sayesinde yemeklerinizi de manzaraya karşı yiyebilir ve keyifli sohbetlerinizi bu alanlarda yapabilirisiniz. Üstelik en şık ve son moda eşyalarla tasarlanan balkonlarınız ile herkesin beğenisini kazanmanız mümkündür.


Daha fazlası için Qaraqalem iç mimarlık ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

En Şık Kapalı Balkon Dekorasyonu Fikirleri 4

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×