İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Erkek Bebek Odası 2021 Yılı Trendleri 1

Erkek Bebek Odası 2021 Yılı Trendleri

Erkek Bebek Odası 2021 Yılı Trendleri Mavi ve yeşil gibi renkler daha çok erkek odaları için kullanılmaktadır. Son zamanlarda özellikle bebeklerin cinsiyetinin öğrenilmesi ile birlikte oda hazırlıkları da buna göre şekillenmeye başladı. Erkek bebek odası dekorasyonu özellikle mavi ve tonlarının hâkim olacağı şekilde düzenlenmeye başladı ve oldukça önemsenen bu dekorasyonlar alanında uzman iç mimarların yardımıyla yapılıyor. Uyku sağlıklı her insan gibi bebekler için de oldukça fazla önem taşıdığı için özellikle bebekler için seçilecek yataklar bu dekorasyonun en önemli eşyası. Ayrıca erkek bebeklerin kız bebeklerden çok daha fazla uyuduğu da araştırmalarla kanıtlanmış durumda.

Bunun yanı sıra mavi rengin hâkim olduğu erkek bebek odalarında ikinci bir renk olarak genelde beyaz tercih edilir. Beyaz renk ferahlatıcı ve aydınlatıcı olduğu için bebekler böyle bir odada daha rahat şekilde uyumaktadır. Erkek bebek odası dekorasyonu yapılırken çalıştığınız iç mimar ile birlikte bir tema belirlemelisiniz. Özellikle 2021 yılında bebek odaları için seçilen temalar oldukça popülerleşmiştir. Bu temayı seçerken bazen bir duvar aksesuarı bazen de bir duvar kâğıdı size yol gösterebilir. Siz bebek odası dekorasyonu için bir tema seçerseniz, bundan sonraki süreç çok daha kolay işleyecektir. Çünkü belirlediğiniz tema için hem duvarda kullanacağınız renkler hem de kullanacağınız aksesuarlar az çok bellidir.

Son zamanların en trend temaları arasında genellikle çiftlik evi, uzay yolu gibi temalar tercih edilmektedir. Çünkü bu tarz temalar bebekler için öğretici olmakta ve hayal gücünün gelişmesine katkı sağlamaktadır. Ayrıca çağımızın erkek bebek odası dekorasyonu için nevresim takımları veya halı gibi eşyaları kullanmayı da zorunlu kılmaz. Çünkü özellikle 2021 yılı ile birlikte bebek odalarında daha modern dekorasyonlar tercih edilmektedir. Çalıştığınız iç mimar ile birlikte bu dekorasyonlara karar verebilirsiniz.

Qaraqalem İç Mimarlık Ofisi ile iletişime geçere konu hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz.

Erkek Bebek Odası 2021 Yılı Trendleri 2

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×