İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Evde Dekorasyon Değişikliği İsteyenlere Tavsiyeler 1

Evde Dekorasyon Değişikliği İsteyenlere Tavsiyeler

Evde Dekorasyon Değişikliği İsteyenlere Tavsiyeler ‘ini yapmak için alanında uzman mimarlarımızdan alan tasarrufu ve mobilya seçimi konularında yardım alabilirsiniz.

Evde dekorasyon değişikliği, birçok noktaya dikkat edilmesi halinde oldukça modern görünümlerin elde edilmesine yardımcı olur. Dekorasyonlarda mutfakla salonu birleştirmek, balkonu mutfağa katmak gibi işlemler yapılabilir. Kullandığınız odaların işlevini artırmak için gerekli çalışmalarla odaların büyüklüğü değiştirilebilir. Daha fonksiyonel alanlar elde edildiğinde, istediğiniz mobilyaları kullanmanız da kolaydır.

Ev dekorasyonu yaparken her alanın ölçüleri tam olarak alınmalı, alanda yapılacak olan çalışmalarda profesyonel fikirler yürütülmelidir. Salon, mutfak, yatak odaları gibi tüm odalar, farklı dekorasyon bilgileri gerektirir. Bu alanda faaliyet gösteren qaraqalem iç mimarlık ofisi olarak mimar ekiplerimizle birlikte gerekli tüm çalışmaları yürütmekteyiz. Tadilattan mobilya seçimine kadar her noktada bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Evde Dekorasyon Değişikliği İsteyenlere Tavsiyeler 2

Evde Dekorasyon Değişikliği Nasıl Yapılmalı?

Evde dekorasyon değişikliği yapmaya başlamadan önce ilk olarak plan oluşturmalısınız. Plansız bir şekilde başladığınız süreçte, mobilyaların yerleştirilememesi, basık bir hava olması gibi aksiliklerle karşılaşma ihtimali yüksektir. Aynı zamanda bütçe hesabı yaparak tadilat masrafları gibi sonradan oluşması muhtemel masraflara da bütçe ayırmalısınız.

Tadilat çalışmaları başladığında profesyonel bir ekipten hizmet aldığınızdan emin olmalısınız. Zemin döşemesi, tesisat değişiklikleri gibi işlemlerde profesyonel çalışmalar yürütülmelidir. Aksi takdirde daha sonra yüksek ödemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Firmamız, bu alanda uzman bir ekibe sahip olduğu için gönül rahatlığı ile evinizi teslim edebilirsiniz.

Dekorasyon çalışmalarında en eğlenceli kısım mobilya seçimidir. Farklı alternatifleri değerlendirmek ve evinizde nasıl duracağını hayal etmek her zaman güzeldir. Ancak beklentilerimizi karşılamayan detaylar olabileceği için dikkat etmemiz gerekir. Mobilyalar, evi basık göstermemeli, alana en uygun kesimler tercih edilmelidir. Bu noktada iç mimarlardan destek almanız, istediğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olur.

Evde dekorasyon değişikliği mobilya seçimleri ile tamamlanabilir. Seçeceğiniz mobilyalarla evinize daha sıcak bir hava katabilirsiniz. Günümüzün trend dekorasyonlarına bakarsanız, minimalist ve sade tasarımların ön plana çıktığını görebilirsiniz. Sade renkler ve az eşya ile yapılan dekorasyon çalışmaları, hemen her eve oldukça yakışmaktadır. İlginizi çekebilir Ünlü İç Mimarların Tercihi Trend Mutfak Dekorasyonları 2022 Seçtiğiniz mobilyalara uygun bitkiler, dekorasyon parçaları tercih ettiğinizde, eviniz bütün olarak şık ve zarif görünecektir.

Evde Dekorasyonunda Nelere Dikkat Edilmeli?

Evinizde değişiklik yapmaya karar verdiğinizde dikkat etmeniz gereken önemli noktalar şunlardır;

  • Odaları birleştirmeye karar verdiğinizde ileriye dönük düşünmeli, ihtiyacınız olabilecek alanlar için ani kararlar almamalısınız.
  • Tadilat çalışmaları yapılırken eşyalarınızın yıpranmaması için fazla taşımamalı ve üzerini kapatmalısınız.
  • Boya ve zemin döşemesine karar verirken evinizde mobilyalar ve perdelere göre renkler tercih etmelisiniz.
  • Mobilya seçimlerinde zevkinize hitap etmese de farklı alternatifleri inceleyerek fikir edinmelisiniz.
  • Profesyonel bir ekiple çalışma yapıldığından emin olmalısınız.
  • Evde dekorasyon değişikliği alanında uzman olan firmamızdan her zaman dekorasyon fikirleri ve çalışmaları için destek alabilirsiniz.
Daha fazlası için Qaraqalem iç mimarlık ofisimiz ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×