İç Mimarlık Ofisi | İstanbul'da Özgün Mekanlar

www.qaraqalem.com
© 2023 CREATED BY Ozico Medya
Premium Web Service

Komple Mutfak Tadilatı Ne Kadar Tutar? 1

Komple Mutfak Tadilatı Ne Kadar Tutar?

Qaraqalem İç Mimarlık olarak komple mutfak tadilatı konusunda kaliteli bir işçilikle yanınızdayız. Uzun yıllara dayanan deneyimimiz ile hizmet vermekteyiz.

Günümüz insanı değişimi seviyor. Modern dünyanın sık ve yeni değişimlerine açık haldeler. Bazen de ihtiyaç üstüne bozulan ya da yıkılan yerleri yenilemek istiyorlar. Bu amaçla komple tadilat yatırıyorlar.

Qaraqalem İç Mimarlık olarak yaptıracağınız komple mutfak tadilatı konusunda sizlere hizmet vermekten mutluyuz. Sizin, bizlere başvurması ile mutfak projelendirme sürecini başlatıyoruz. Mutfak tasarım uzmanlarımız size özel ücretsiz mutfak tasarım hizmeti vermektedir.

Hayallerinizi süsleyen mutfağı gerçeğe dönüştürüyoruz. Mutfağınızı ihtiyaç ve beklentilerinize uygun tasarlayan uzman kadromuzla verilen hizmetin ayrıcalığını yaşayacaksınız. Unutmayın başarı, deneyim ve bilgi işidir.

İşimizi en doğru bir şekilde, hakkıyla yapıyoruz. Net sözler veriyor ve verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Devamlı bir yenilenme ve değişim içindeyiz. Qaraqalem İç Mimarlık olarak kaliteli hizmet amacımız.

Komple mutfak tadilatı yaptırmayı düşünüyorsanız bizimle iletişime geçiniz. İyi bir ekip ve doğru planlama ile tadilat işlerinizi korkulacak bir uygulama olmaktan çıkartıyoruz. Komple mutfak tadilatı konusunda saha deneyimine sahip uzman bir kadro ve tecrübeli ustalarla başarılı projeler gerçekleştiriyoruz.

Dar mutfak alanlarınızda pratik çözümler ya da geniş mutfak alanlarında özel tasarımlar için bizi arayınız. Uzman ekibimiz ve proje yöneticilerimiz sizlere hizmet vermek için bekliyor.

Komple mutfak tadilatı konusunda kaliteli işçilik ve kaliteli hizmet için bize başvurun. Her biri kendi alanında uzman olan profesyonel bir kadroyla çalışmaktayız. Tecrübeli ustalarımız ile kaliteli hizmet sunmaktayız. Bizden alacağınız hizmet ile sorunsuz bir tadilat süreci yaşayacaksınız.

Ücretsiz olan mutfak tasarım projesinde yapılacak olan tüm tadilat işlerinizin tespitini yapmaktayız. Maliyeti hesaplayarak, teklifi hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz. Teklifi kabul etmenizle mutfak komple tadilatı sürecini başlatıyoruz.

Yaptıracağınız mutfak komple tadilatı işlerinizde maliyeti etkileyen faktörler oldukça fazladır. Zemin ve duvar kaplamalarının değişimi, su tesisatı, tavan ve duvar boyaları, mutfak mobilyaları, mutfak dolapları gibi şeyler göz önünde bulundurularak fiyat oluşturulmalıdır.

Komple mutfak tadilatı 20.000 TL ila 30.000 TL arasındadır. Seramik döşeme metrekaresi 40 TL ila 50 TL arasındadır. Boya fiyatları metrekaresi 30 TL ila 50 TL arasındadır. Laminant döşeme metrekaresi 35 TL ila 70 TL arasında değişmektedir.

 

 

Komple Mutfak Tadilatı Ne Kadar Tutar? 2

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×